Πρωτότυπα Δώρα Βάπτισης

Η βάπτιση αλλά και τα πρώτα γενέθλια ενός παιδιού είναι μία ιδιαίτερη και πάνω απ’ όλα μοναδική στιγμή για τη ζωή κάθε ανθρώπου!

Τι δώρο κάνουμε όμως σε μία βάπτιση; Είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε μόλις λαμβάνετε κάποιο προσκλητήριο βάπτισης. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να επιλέξετε δώρο για το παιδάκι, ειδικά αν δεν έχετε δικό σας μωράκι ή δεν έχετε άμεση σχέση με την οικογένεια του.

Είμαστε εδώ, για να σας προτείνουμε κάποιες μοναδικές ιδέες για πρωτότυπα δώρα βάπτισης που θα ξεχωρίσουν για την αισθητιική και την ποιότητα τους. Μία ωραία επιλογή είναι να δωρίσετε μία ασημένια εικόνα και ακόμα καλύτερα την εικόνα του Αγίου που πήρε το όνομα του, για να διακοσμεί κάποιο σημείο του δωματίου του.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές με ασημένιες εικόνες αγίων, με ξύλο και με επίχρυσες λεπτομέρειες, επιτοίχιες ή επιτραπέζιες, καθώς και πολύ όμορφες παιδικές ασημένιες εικόνες με ροζ ή γαλάζιες λεπτομέρειες, που μπορούν να τοποθετηθούν και στην κούνια του μωρού.

Δεν είναι λίγοι οι καλεσμένοι που επιλέγουν για δώρο κάτι πιο συνηθισμένο, αλλά εξίσου όμορφο, όπως είναι τα παιδικά άλμπουμ και οι παιδικές ασημένιες κορνίζες για τις πρώτες φωτογραφίες του παιδιού.

Τέλος, υπάρχουν και τα πιο ιδιαίτερα δώρα, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα καρουζέλ. Είναι μία διαφορετική επιλογή που θα διακοσμεί το δωμάτιο του μωρού και θα το συνοδεύει στα πιο γλυκά του όνειρα.

Σε όποια επιλογή δώρου κι αν καταλήξετε, είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πάρτε ιδέες απο όλα τα παιδικά δώρα!

Leave a Comment