Σε ποιες γυναίκες ταιριάζουν τα ασημένια κοσμήματα

Θα μπορούμε αρχικά να απαντήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, ότι τα ασημένια κοσμήματα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Δεν είναι ψέμα, καθώς κανένα κόσμημα δεν είναι απαγορευτικό για καμία γυναίκα. Όμως, σημασία έχει τι μας κολακεύει και τι θεωρείται πιο κατάλληλο για κάθε γυναίκα αν το συσχετίσουμε με τα χρώματά της (επιδερμίδα, μαλλιά).

Πριν προχωρήσουμε, λοιπόν, να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες, να πούμε σε ένα γενικό πλαίσιο ότι τα ασημένια κοσμήματα δεν έχουν ηλικία. Σε αντίθεση με τα χρυσά που ταιριάζουν ή μάλλον προτιμώνται από τις μεγαλύτερες κυρίες, τα ασημένια φοριούνται από κάθε ηλικία και έχουν πολλές οπαδούς σε κάθε κατηγορία γυναικών. Οι νεότερες πάντως κοπέλες, πέρα από πολλά φο μπιζού που είναι αγαπημένα τους, επιλέγουν να φορέσουν πάρα πολύ τα ασημένια κοσμήματα. Μάλιστα, βλέπουμε ότι σε νεότερα ζευγάρια σε αντίθεση με το παρελθόν ακόμα και οι βέρες μπορεί πολύ πιο συχνά να είναι ασημένιες και όχι χρυσές. Σίγουρα ο οικονομικός είναι σημαντικός παράγοντας για την προτίμηση του ασημένιου αλλά δεν είναι πάντα αυτός ο λόγος.

Υπάρχουν χρώματα κοσμημάτων που ταιριάζουν περισσότερο με το χρώμα του δέρματός μας και αναδεικνύονται καλύτερα σε κάθε γυναίκα. Για να μπορέσουμε να δούμε τι ταιριάζει σε κάθε μία θα δούμε πρώτα αν ανήκεις σε κατηγορία που σου ταιριάζουν πιο πολύ θερμά ή ψυχρά χρώματα. Πώς θα το καταλάβεις; Θα ελέγξεις το χρώμα που έχουν οι φλέβες σου στην περιοχή του καρπού (στη μέσα μεριά) όταν βρίσκεσαι σε καλό φυσικό φωτισμό. Το πιο πρασινωπό χρώμα στις φλέβες σημαίνει ότι είσαι στην κατηγορία με τα θερμά χρώματα. Αντίθετα, αν οι φλέβες σου έχουν πιο γαλάζιο χρώμα είσαι κοντά στα ψυχρά χρώματα. Τα ασημένια κοσμήματα, να ξέρεις ότι ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία με τα ψυχρά χρώματα. Σε αυτές μπορούν να αναδειχθούν περισσότερο ενώ αντίθετα στις γυναίκες με τα θερμά χρώματα ταιριάζουν τα χρυσά.

Όσον αφορά τώρα τις ανοιχτές ή σκούρες επιδερμίδες και το σε ποιες αναδεικνύονται περισσότερο τα ασημένια κοσμήματα, η πιο ευνοημένη είναι η ενδιάμεση κατηγορία, δηλαδή ούτε πολύ ανοιχτόχρωμη ούτε πολύ σκουρόχρωμη στην οποία είναι καθαρά θέμα προτίμησης μια και της ταιριάζουν και τα ασημένια κοσμήματα και τα χρυσά εξίσου.

Σχετικά με το χρώμα των μαλλιών μας τώρα, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο μεγάλος ο ρόλος του, σίγουρα μπορεί να αναδείξει ή να «σκοτώσει» τα χρώματα στα αξεσουάρ μας. Επομένως, η απόχρωση των μαλλιών μας μπορεί να επηρεάσει το πώς δείχνουν σε μία εμφάνιση τα κοσμήματα. Πιο συγκεκριμένα, τα ασημένια κοσμήματα αναδεικνύονται και ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες που έχουν σκουρότερες αποχρώσεις στα μαλλιά. Οι πιο ξανθές αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα με χρυσά αξεσουάρ. Σίγουρα, βέβαια, ανεξάρτητα με το χρώμα των μαλλιών σου έχεις το ελεύθερο να παίξεις και να πειραματιστείς με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ σου μέχρι να καταλήξεις στο αν τα ασημένια κοσμήματα είναι τα κατάλληλα για εσένα.

Leave a Comment