Στέφανα γάμου και στεφανοθήκες – Τι επιτάσσει η μόδα

Τα στέφανα γάμου και οι στεφανοθήκες είναι το κομμάτι της τελετής που σηματοδοτεί τον έγγαμο βίο σας και σας κάνουν να θυμάστε μετά από χρόνια αυτήν την πολυπόθητη μέρα.

Πέρα από την επιλογή του νυφικού που στοιχειώνει την νύφη, την κάνει να τρελαίνεται αλλά και να κάνει εξαντλητικές δίαιτες για να χωρέσει σε όσα νυφικά της αρέσουν και πρόκειται να δοκιμάσει, τα στέφανα και οι στεφανοθήκες προβληματίζουν από κοινού το ζευγάρι ως προς την επιλογή τους όσο και τα προσκλητήρια.

Μπορεί να μην αποτελούν τίποτε παραπάνω από τα μέσα μιας συμβολικής τελετής, για τους μελλόνυμφους όμως είναι τα σύμβολα της αιώνιας αγάπης του και η επιλογή τους γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται πολύ προσεκτικά.

Τι επιτάσσει όμως η μόδα ως προς την μόδα που επικρατεί σήμερα για την επιλογή αυτών των ενθυμίων;

Σε πολλές περιπτώσεις νεονύμφων συναντάμε ως επιλογή την αγορά στεφάνων που περιλαμβάνουν μικρά διακριτικά σχέδια, όπως μικροσκοπικά πολύπλοκα μοτίβα αλλά και μικρά λουλουδάκια και άλλα σχεδιάκια.

Όσον αφορά τις στεφανοθήκες από την άλλη πλευρά που ουσιαστικά είναι το σκεύος αποθήκευσης των στεφάνων οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα με το γούστο του ζευγαριού.

Σε άλλες περιπτώσεις θα χρησιμοποιηθεί το ξύλο πάνω στο οποίο θα στολιστεί κάποιο σχέδιο. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις θα προτιμηθεί ένα κουτί με διάφανη όψη όπου το εσωτερικό του θα είναι στολισμένο με βελουτέ επένδυση..

Οι πιο παραδοσιακοί θα επιλέξουν αυτό το κλασικό μοτίβο με την διαφορά ότι η επένδυση θα είναι από σατέν λευκό χρώμα.

Δείτε εδώ όλη την συλλογή μας σε ασημένια στέφανα γάμου & στεφανοθήκες.

Leave a Comment