s323

Στέφανα Γάμου – Τι Να Προσέξετε Στην Αγορά Τους;

64 / 100

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα; Ο γάμος είναι ένα μυστήριο, το οποίο μπορεί να δώσει χαρά σε πάρα πολλούς ανθρώπους και πρωτίστως στην ίδια την νύφη και τον γαμπρό, που εκείνη την ημέρα ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Για να πραγματοποιηθεί όμως η τελετή, πρέπει να έχουν προγραμματιστεί και πραγματοποιηθεί κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι τα στέφανα γάμου, τα οποία υποδηλώνουν την ένωση των δύο συντρόφων.

Ουσιαστικά πρόκειται για λευκού ή σομόν χρώματος στέφανα, τα οποία ενώνονται με μία κορδέλα. Ο κουμπάρος κατά την διάρκεια του μυστηρίου, τα εναλλάσσει με συγκεκριμένες κινήσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kentroasimikon-stamou.gr ακολουθώντας πιστά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, σας παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από στέφανα γάμου:

  • Ασημένια και χειροποίητα, παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Αποτελούνται από διπλό σύρμα και είναι πολύ εντυπωσιακά.
  • Πιο εκλεπτυσμένα και ιδιαίτερα! Ειδικά σχεδιασμένα ώστε το ένα να είναι πιο λεπτό και το άλλο πιο απλό και πιο χοντρό. Είναι ασημένια και δεν σκουριάζουν!
  • Επιχρυσωμένα και ειδικά επεξεργασμένα, ώστε να μην αλλοιώνονται από τις συνθήκες του καιρού.

Επιλέξτε και εσείς μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τα ασημένια στέφανα και τις ασημένιες στεφανοθήκες που ταιριάζουν στο στυλ σας και στον χαρακτήρα του γάμου σας, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μία τεράστια περιουσία. Είναι ένα από τα σημαντικότερα ενθύμια μαζί με την βέρα και τις φωτογραφίες που θα έχετε να θυμάστε από εκείνη την μέρα!