island wedding

Τα αξεσουάρ του κουμπάρου

9 / 100

Κάθε κουμπάρος που έχει αποφασίσει να στεφανώσει, όπως λέμε, ένα ζευγάρι, θα πρέπει να προμηθευτεί κάποια απαραίτητα αντικείμενα, που χρειάζονται για την τελετή του μυστήριου.

Τις λαμπάδες, τα στέφανα, τα κουφέτα για τον δίσκο, τρία κεράκια λευκά και ένα μικρό μπουκάλι με κρασί μαυροδάφνης, είναι τα υποχρεωτικά αξεσουάρ του κουμπάρου για ένα τέλειο γάμο.

Τελευταία έχουν κάνει την είσοδο τους και νέα αξεσουάρ, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην must have λίστα, αλλά με αυτά δημιουργείται ένα πιο όμορφο σύνολο και δείχνουν ότι ο κουμπάρος ασχολήθηκε με το γάμο και φρόντισε και για τη παραμικρή λεπτομέρεια.

Ποτήρι για το κρασί

Η εκκλησία διαθέτει το ιερό ποτήρι, όπου όλοι οι νεόνυμφοι πίνουν το αγιασμένο κρασί από τον ιερέα. Μπορείτε και εσείς {κουμπάροι} εάν θέλετε, να φέρετε στην εκκλησία ένα ποτήρι κρασιού, διακοσμημένο με το σχέδιο και το υλικό, που είναι κατασκευασμένα τα στέφανα και έπειτα θα το παραλάβει το ζευγάρι ως αναμνηστικό από το γάμο τους και από εσάς. Το ιερό ποτήρι θα παραμείνει στην εκκλησία, ενώ αυτό που αγοράσατε εσείς θα οδηγηθεί στο σπίτι των νιόπαντρων.

Ο Δίσκος τοποθετείται επάνω στο τραπέζι, και εκεί ακουμπούν τα στέφανα, το Ιερό Ευαγγέλιο και τα κουφέτα. Η εκκλησία και σε αυτήν την περίπτωση διαθέτει το ανάλογο σκεύος για τη συγκεκριμένη χρήση. Παρ’ όλα αυτά, εάν θέλετε και αυτό το αντικείμενο να αποτελέσει αναμνηστικό στοιχείο του σετ (στέφανα – ποτήρι), που θα δωρίσετε ως κουμπάρος στο ζευγάρι, μπορείτε να αγοράσετε ένα παραλληλόγραμμο, κατά προτίμηση, ή στρογγυλό δίσκο που να έχει ανάλογο στόλισμα με τα υπόλοιπα στοιχεία (στέφανα – ποτήρι) και να είναι ασημένιος ή επάργυρος.

Κανάτα ή καράφα Κρασιού

Το μπουκάλι που περιέχει το κρασί είναι ένα κλασικό μπουκάλι μιας εταιρείας εμφιαλώσεως οίνων. Μια κρυστάλλινη κανάτα, με ιδιαίτερα νυφικά στολίσματα και στοιχεία, συνδυασμένα με το υπόλοιπο σετ, μπορεί να δώσει μια πιο glamorous παρουσία όλων αυτών των αντικειμένων, σαν σύνολο, επάνω στο τραπέζι της τελετής.

Η απόφαση είναι του κουμπάρου σε συνεννόηση με το ζευγάρι!

πηγή: teleiosgamos.gr

Δείτε εδώ όλα τα Σετ Γάμου.